Stockholm 2016-03-17

Fasticon Kompetens AB (nedan även kallat Fasticon Kompetens) är ett helägt dotterbolag till Fasticon Kompetens Holding AB som i sin tur ägs till 71 procent av Byggmästare Anders J Ahlström Holding AB (publ) (nedan även kallat AJA Holding). Fasticon Kompetens har länge varit ledande inom kompetensförsörjning för fastighetsbranschen i Sverige.

Susanne Åhlén, i dag Head of Leasing Retail på Atrium Ljungberg, tillträder den 13 juni tjänsten som vd för Fasticon Kompetens. Hon efterträder Jonas Gustavsson, som blir koncernchef och vd för moderbolaget Fasticon Kompetens Holding.

– Jag ser det här som en jättespännande utmaning, där jag får möjlighet att förena det bästa av två världar – kompetensförsörjning och fastighetsbranschen. Jag brinner för HR- och rekryteringsfrågor, det är områden som har legat mig varmt om hjärtat under alla mina nästan 20 år som ledare, säger Susanne Åhlén, som även har en kort bakgrund som headhunter tidigt i karriären.

Rekryteringen av Susanne Åhlén är ett steg i satsningen på att bredda Fasticon Kompetens till att omfatta kompetensförsörjning inom fler delar av samhällsbyggnadssektorn.

– Fasticon Kompetens står inför stora utmaningar och jag ser väldigt mycket fram emot att vara en del av bolagets kommande utvecklingsresa, säger Susanne Åhlén.

Susanne Åhlén har arbetat för Atrium Ljungberg i sex år, först som marknadsområdeschef för Sickla Köpkvarter och sedan 2013 som etableringschef, handel. Dessförinnan var hon på Aberdeen Property Investors i sju år, som centrumchef för Stinsen Shoppingcenter och sedan som Sverigechef för Centre Management.

Jonas Gustavsson, som blir kvar som vd tills Susanne Åhlén tillträder, kommenterar:

– Susanne har lång erfarenhet av fastigheter och förvaltning, inte minst inom det viktiga retailsegmentet. Hon har precis den profil vi har sökt och blir med sin kompetens och sina ledaregenskaper ett perfekt komplement till bolagets nuvarande ledningsgrupp. Jag är övertygad om att hon är rätt person att leda Fasticon Kompetens in i framtiden.

För mer information vänligen kontakta:

Jonas Gustavsson, Verkställande direktör | Fasticon Kompetens Holding AB | +46-70-8495003 | jonas.gustavsson@fasticonkompetens.se

Ola Gunnarsson, Styrelseordförande | Fasticon Kompetens Holding AB | +46-70-8495003 | ola.gunnarsson@fasticonkompetens.se

Mattias Tegefjord, Verkställande direktör | Byggmästare Anders J Ahlström Holding AB (publ) | +46-42-210008 | mattias.tegefjord@andersjahlstrom.se

Denna information är sådan som AJA Holding AB kan vara skyldigt att offentliggöra enligt lagen om värdepappersmarknaden och/eller lag om handel med finansiella instrument. Informationen lämnades för offentliggörande den 17 mars 2016, kl 07:15.

Byggmästare Anders J Ahlström Holding AB (publ) är moderbolag i en samhällsorienterad fastighetskoncern med visionen att vara Sveriges ledande socialt orienterade fastighetskoncern som genom ett stort engagemang och ett innovativt och långsiktigt synsätt skapar en win-win-win-situation för såväl boende, klienter, ägare, samhälle och andra intressenter.

AJA Holdings B-aktier handlas sedan 2014 på Nasdaq First North Stockholm (ISIN SE0006510491).

Avanza Bank AB är AJA Holdings Certified Adviser.

Byggmästare Anders J Ahlström Holding AB (publ)
Organisationsnummer: 556943-7774
Adress: Domarebacken 38, 145 57 Norsborg
Tel växel: 042-21 00 08
info@andersjahlstrom.se
www.andersjahlstrom.se/holding

Pressmeddelande_Ny_Vd_i_dotterbolaget_Fasticon_Kompetens


This announcement is distributed by NASDAQ OMX Corporate Solutions on behalf of NASDAQ OMX Corporate Solutions clients.
The issuer of this announcement warrants that they are solely responsible for the content, accuracy and originality of the information contained therein.
Source: Byggmästare Anders J Ahlström Holding AB (publ) via Globenewswire

HUG#1995359