Blogg - Senaste nytt

Byggmästare Anders J Ahlström Holding AB (publ): Dotterbolaget Byggmästare Anders J Ahlström Fastighets AB (publ) Marcus Trummer ny styrelseordförande

,

Stockholm

**Byggmästare Anders J Ahlström Holding AB (publ), dotterbolaget Byggmästare Anders J Ahlström Fastighets AB (publ) Marcus Trummer ny styrelseordförande. ** Marcus Trummer utses till ny styrelseordförande i Byggmästare Anders J Ahlström Fastighets AB, samtidigt som Mikael Ahlström lämnar styrelsen. Mikael Ahlström kvarstår som styrelseordförande i Byggmästare Anders J Ahlström Holding AB.

Marcus Trummer är egenföretagare och investerare, med bakgrund från investmentbolag, bank och management consulting. Marcus sitter i styrelsen för Byggmästare Anders J Ahlström Holding AB och Byggmästare Anders J Ahlström Fastighets AB sedan starten 2013.

För mer information vänligen kontakta:

Stefan Dahlbo, Verkställande direktör Byggmästare Anders J Ahlström Holding AB (publ) +46-70-353 18 88 stefan.dahlbo@byggmastaren.com

Denna information lämnades för offentliggörande den 28 juni 2017, kl 15:00.

Byggmästare Anders J Ahlström Holding AB (publ) är moderbolag i en samhällsorienterad fastighetskoncern med visionen att vara Sveriges ledande socialt orienterade fastighetskoncern som genom ett stort engagemang och ett innovativt och långsiktigt synsätt skapar en win-win-win-situation för såväl boende, klienter, ägare, samhälle och andra intressenter.

Byggmästare Anders J Ahlström Holding ABs B-aktier handlas sedan 2014 på Nasdaq First North Stockholm (ISIN SE0006510491).

Avanza Bank AB är Byggmästare Anders J Ahlström Holdings Certified Adviser.

Byggmästare Anders J Ahlström Holding AB (publ) Organisationsnummer: 556943-7774 Adress: Domarebacken 38, 145 57 Norsborg info@byggmastaren.com www.byggmastaren.com